dilluns, 21 d’octubre del 2013

El primer dia dels 20 anys!

La Ganyota de la UES comença el curs 2013/14 entre cap grossos i a ritme de la cançó de la felicitat. Aquest any fem 20 anys i com no podia ser d'un altre manera el primer dia ens vam servir de jocs i proves per a descobrir que significava per a tots nosaltres el nostre esplai. A més de, com ja és tradició, descobrir quins serien els monitors de cada colla. 



La tarda començava ben d'hora al parc de Can Gambús amb jocs i corredisses per treure la son de les orelles als més mandrosos i retrobar amics i monitors de l'esplai. Les "tasses" i els "vampirs" ens van fer oblidar l'estiu passat i tornar-nos a sentir com a casa, a la Ganyota. Després d'una mitja hora de perseguir-nos, atrapar-nos, salvar-nos i ajudar-nos ens vam repartir per grups per a superar diferents proves i aconseguir les pistes que ens guiarien a conèixer els nostres nous monitors.
 
Les proves, molt diverses, ens van fer recordar gincames, jocs, cançons i valors que van lligats a les activitats que desenvolupem allà on anem. Aquestes proves consistien activitats de deu minuts que havíem de resoldre i anaven des d'un fotògraf que havia de descobrir qui es movia, la cerca de Ganyotes perdudes en un espai del parc, la cooperació per aconseguir cabre tots en un cercle que s'anava empetitint a ritme de guitarra, aconseguir contestar les preguntes del "PassaGanyota" fins a atrapar-nos entre mags, bruixes i bruixots. Un cop acabades, ens vam ajuntar tots plegats per aconseguir les poques pistes que ens restaven a través d'un joc conjunt. El joc consistia en un "mocador" en què els números eren compartits entre diversos membres de cada grup. Així doncs, quan cridaven el nostre número havíem de cooperar amb els companys per aconseguir fer arribar el mocador el nostre camp.

Finalment, ja havíem aconseguit totes les pistes quan ens vam trobar els monitors lligats en un arbre demanant-nos que descobríssim a qui li tocava cada colla, cada fotografia de petits i cada clau que havíem aconseguit amb les proves anteriors i així poder-los deslliurar. A poc a poc, ens vam anar posant d'acord i vam descobrir amb molta emoció quins monitors portarien cada colla. Un cop descobert, ens vam dividir per colles per a tal d'anar coneixent-nos millor fins que arribar l'hora en que ens venien a buscar.



La millor part ens l'emportem vivint-ho en primera persona però esperem que aquesta entrada us ajudi mantenir viu el record del primer dia dels 20 anys de la Ganyota, el qual des de l'equip de monitors valorem molt positivament!


Feliços 20 anys Ganyota!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada