diumenge, 13 de desembre del 2015

¡EL SUPER EQUIP DE MONITORS I MONITORES!

Els infants al cap d'estona buscant i buscant proves per endevinar quin eren els seus monitors i monitores, per fi ho van trobar!!!! I aquí us els presentem:

TAMBORS PERFAVOR (TRTRTRTRTRTRTRTR): 

En primer lloc tenim als monitors de la colla més petita de l'esplai, ELS MENUTS!! Us presentem a la Palmira; Palmera pels amics, i per qui no hagi vist mai un noi ben pelroig, aquí tenim en Martí!!!!


I per aquí ve...........l'equip de PETITS!!!! D'esquerra a dreta tenim a l'Irene, a la Judit, a la Cristina i a la Júlia! Corren rumors que tenen contacte amb unes super heroïnes d'un altre planeta.......



MITJANS 1 no hi podia pas faltar!!!! D'esquerra a dreta tenim al Xavi, l'Anna, la Clara i la Júlia, unes persones que de fer teatre mai se'n cansaran! 


I com que després del 1 ve el número 2 aqui tenim a MITJANS 2! L'Oriol, el Feliu, la Joanna i la Vili venen amb ganes de gresca i xerinola! 


La tradició mai falla........ no ens en podiem estar de presentar als GRANS DEL CUL!!!! La Júlia, el Dima, el Raül i la Laia venen carregats d'energia per passar-s'ho super bé!


I senyores i senyors, els últims a presentar, però no per això els menys importants són.... (trtrtrtr tambooorsLOS ÁNGELES DE PREJOVES!!!!! L'Aniol, la Mireia i el Roger tenen aventures i mil històries que compartir amb els més grans de l'esplai! 



L'equip de monitors no ens en podiem estar de fer-nos una foto tots junts després del primer dia que va ser esplèndid per tots nosaltres! BENVINGUTS A LA GANYOTA!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada