dimarts, 1 de març del 2016

Dissabte 27 de Febrer

Què van fer les colles aquest dissabte?????? Mireu Mireu!!

ELS MENUTS!!

Menuts aquest dissabte van veure una pel·lícula, Mi vecino Totoro! Va ser molt xula!! Després vam rondar per la UES jugant a jocs com la sardina, l’escondite, el pilla-pilla i més on al final de tots se’ns hi va sumar petits i erem més jugant!! Què divertit va ser!
Visca els Menuts!!





PETITS!

Petits aquest dissabte van fer un super….POP-UP! “Eii, i què és això del Pop-Up?” Doncs feu una ullada!! 





Ens vam passar tota la tarda dibuixant, retallant cartulines, fent animals, edificis, i moltes més coses amb volum!! Aquests petits tenen molta imaginació!!
Al acabar el taller vam jugar alguns jocs amb menuts i ens ho vam passar molt bé!!

Visca els Petits!!! 


MITJANS 1!

Dos extraterrestres els hi van aparèixer als infants de la colla de Mitjans 1! Un altre cop!! Qui són, què fan, d’on venen?? 
Van passar-se tota la tarda amb ells jugant i ajudant-los en les seves missions secretes espacials i es van despedir d’ells perquè ja no els tornarien a veure més… ohh!! Però ha estat genials conèixe’ls!! 





Visca aquests extraterrestres i els Mitjans 1!! Que com nosaltres no hi ha ningúúúú!


MITJANS 2!

Aquest dissabte la colla de mitjans 2 vam fer esplai de matí-migdia.
Al començar, els monis van preparar una mena "d'escape room" per tota la UES, que consisteix en intentar sortir de cada habitació aconseguint unes fites diferents cada vegada, abans d'un temps determinat. No s'acabava aquí, per acabar descobrint el cas, les pistes ens indicaven que havíem d'acabar al casassas. Allà hi vam trobar la solució final.






Quan vam acabar el joc, vam fer una mica de vermut que vam portar entre tots i quan ja havíem descansat, vam jugar a la sardina per l'escola, cosa que sempre té  molta gràcia.
Quan va arribar l'hora, vam dinar tots junts i per acabar, vam posar-nos en marxa per continuar el projecte que tenim començat de colla.




Va ser un dissabte diferent però fantàstic per la colla! Visca mitjans 2!

GRANS DEL CUL!

Grans aquest cap de setmana va anar a l’escola Enric Cassasas a preparar més coses del seu projecte, però va durar poc en el moment en el que algú va dir…..

COMANDOS I BANDERA PEL CENTRE DE SABADELL!!” heheh 

Tota la colla de grans va estar jugant pel centre a uns comandos i la bandera, el camp per jugar era molt i molt gran i tot això….mentre plovia!! Però la pluja no va ser pas un problema! Van riure i s’ho van passar superbé! Aquí no li agrada jugar mentres plou?? 

Grans els millors i els més aventurers!! 


LOS ÁNGELES DE PREJOVES!

Prejoves aquest dissabte vam fer un STOP-MOTION. L’STOP MOTION és una forma de vídeo que es basa en fer moltes fotografies a figures que poc a poc es van movent, per així passar les fotos volant volant i veure-ho tot com si fos un vídeo!! Els prejoves van fer les figures a base de plastelina. 

Ens vam dividir en dos grups per treballar, ens vam posar en una taula i amb la música de fons vam anar passant l’estona! 










Entre mig se’ns va ocórrer fer el repte més guay de la història! Menjar una galeta sense agafar-la amb les mans! Mireu mireu…..!!!







Va ser una tarda molt molt molt divertida!! Visca els Prejoves!!! I quins monitors més més sexys!!



VISCA LA GANYOTA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada