dimarts, 11 d’abril del 2017

Quart dia! (última nit!!)

Això ja s'està acabant famílies ganyotaires....s'acosta l'últim dia....i per aquest motiu decidim aprofitar al màxim les hores!!

Què hem fet avui? Doncs avui hem sigut super creatius i productius!! Pel matí hem fet el taller de les colònies que consistia en la creació d'un vaixell viking a partir d'unes ampolles i unes samarretes i després hem estampat les nostres samarretes tenyides! Hi ha hagut dissenys super divertits i han quedat molt molt xules!!










Per la tarda hem estat fent activitats de colla i per la tarda hem rebut als Grans i als Prejoves que han tornat de ruta! Els grans portaven dos dies de ruta i van dormir a un poble, a Guimerà i els prejoves portaven els 5 dies de ruta (i sí, evidentment, 5 dies sense dutxar-se!!) Els hem rebut i hem deixat (o més bé obligat juasjuas) a que es dutxessin tots i aquí un recull del que ha estat la seva experiència!

Ruta de Grans: tenim la sort de poder dir que hem dormit en un teatre! 












Ruta de prejoves: no hi ha res que ens pari! 5 dies caminant i continuem amb l'energia amb la que vam començar, visca els més grans de l'esplai!





Per la nit ens hem trobat als vikings que han vingut a sopar amb nosaltres i ens han comunicat després de molts dies una notícia que portavem esperant des de feia molt de temps.... ens han deixat formar part de la seva comunitat!! La ganyota és vikinga!!! 





I tot just després de sopar hem despedit l'última nit com calia, fent els super shows on cada colla s'ha lluït!! Primerament teníem als menuts que ens han ensenyat el mural que han dibuxat!


Els Petits han fet una recreació de la setmana viscuda amb els vikings



Mitjans 1 ens han preparat una cançó!! 



Els Mitjans 2 s'han ficat graciosos i ens han explicat molt acudits i han acabat amb una coreografia!



Grans també ha fet una cançó i abans de tot ha fet una imitació del programa "La Voz". Després els grans de segon any han fet el seu petit show despedint-se de les colònies ja que no tornaran a viure-les: ens han recreat cadascún alguns moments viscuts a l'esplai



Els prejoves ens han ensenyat les anècdotes més extranyes que han viscut a la seva ruta



L'equip de monitors i monitores també ha fet el seu propi show! Consistia en un personatge, en Martí, que entrava a un museu i es trobava molts quadres clàssics i a cadascún es trobava una cosa diferent.


I l'equip d'intendència ens ha preparat un show també! Els hi donem les gràcies ja que sense elles no haguessin sigut possible aquestes colònies; les primeres colònies on ens hem fet nosaltres el menjar


I fins aqui el dia d'avui! Ens en anem a dormir que demà toca fer motxilles i recullir la casa! Ens veiem demà famílies ganyotaires!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada