dilluns, 10 d’abril del 2017

Tercer dia de Colònies!

Bona nit famílies Ganyotaires! Ja som dilluns i comença a quedar poc, ooh… Però, com sempre, acabarem d’aprofitar els dies que ens queden al màxim.
Què hem fet avui? Ens hem llevat i ens han vingut a visitar els víkings de nou, però aquest cop han vingut els que no van venir ahir i volien que féssim unes altres proves per poder entrar a la seva comunitat; tot d’amagat, és clar! Sembla que aquests víkings no s’acaben de posar d’acord... Aquest cop volien que anéssim a visitar les seves terres per tal de buscar un enigma ancestral de la seva tribu.  
Així doncs, hem agafat les motxilles i uns entrepans molt bons que ens han cuinat les nostres fabuloses intendents (gràcies exmonis!) i hem marxat d’excursió. Ens han encantat els verds paisatges de la Sagarra.




Grans ha aprofitat per marxar de miniruta. Esperem que els hi vagi molt bé!




A l’hora de dinar ens hem estirat a la plaça d’un poblet a prendre el sol!



Quan hem tornat ens hem dutxat (ja era hora!) i mentre els petits ganyotaires esperaven el seu torn a la dutxa hem buscat la solució del gran enigma.

Després de sopar ens han vingut a buscar els víkings per comprovar que havíem resolt l’enigma. Però ens han vingut a buscar l’altra grup de víkings, els que ens havien visitat el dia anterior, per avisar-nos d’una gran notícia: el gran savi ha avançat l’assemblea vikinga (que sempre fan dimarts) a avui, que és dilluns, i no saben per què.

Els ganyotaires han anat fins al gran menjador víking i han descobert quin era el motiu del canvi: el savi s’ha assabentat dels secrets dels dos bàndols víkings. Tot decebut amb els seus companys per no haver respectat la decisió i la unió de la tribu, el savi ha abandonat la comunitat.
Entre els ganyotaires i els víkings hem elaborat un pla per aconseguir que el savi torni. Així doncs, demà tenim una missió tots junts!





Finalment hem fet vetllada tots junts cantant cançons de les que ens agraden.
Això és tot per avui. Ara anirem a dormir que demà ens espera un dia molt llarg (demà arriben la colla de Grans i de Prejoves!!!). Bonaniiit!  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada