diumenge, 9 d’abril del 2017

Segon dia de colònies!

Bones famílies ganyotaires! Aquí us fem un petit recull del que ha estat el segon dia de colònies.

Després d'haver esmorzat hem estat jugant fins que han arribat els vikings de la força! Els vikings de la força ens han proposat un repte: unes proves super complicades que si les superàvem tindriem la força necessària per formar part de la comunitat.


















Per la tarda han tornat a venir uns altres vikings amb els que hem jugat tota la tarda; el joc consistia en un joc d'estratègia de 4 equips que durava tota la tarda; havien de pensar l'estrategia per aconseguir el seu objectiu i fins i tot aconsguir el berenar sense que cap altre equip els pillés.



Hem aprofitat i hem començat a tenyir ja les samarretes i així han quedat! Els colors d'aquest any són el blau i el veeerd!!






Per la nit hem fet activitat per colles; una de les colles, la colla dels Grans han començat el seu joc de nit a les 9 de la nit quan se'ls hi ha presentat els JOCS DE LA GANA! Han fet una gimcana pel poble i els terrenys de la casa de colònies on havien de jugar a una versió light dels jocs de la fam; havien d'aconseguir el sopar, l'aigua, armes i pocions màgiques per sobreviure la nit i així ho han fet, han sortit tots vius! 








Molt bona nit famílies ganyotaires, nosaltres marxem a dormir ja que demà a les colles petites ens toca excursió i els Grans del Cul començen ja la seva ruta de dos dies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada